lauantai 20. elokuuta 2011

Löytöjä

Tämä lauantai vierähti kavereiden kanssa kaupungilla. Käytiin mm. kirpparilla, josta Pete teki hienon löydön. Kotiin tuotiin vanha koulupenkki. Olimme jo jonkin aikaa kaivanneet makuuhuoneeseen penkkiä ja nyt se löytyi 30 euron hintaan! Kävi vaan mielessä, että jos meillä joskus on lastenhuone, on penkki mahtava sinnekin. :) Lisäksi löysin kauniin, vanhan Marimekon t-paidan (luultavasti itsetehty Marikankaasta) ja pitsisen neuletakin häitä ja muita tulevia juhlia varten. Saa nähdä keksinkö pitsineuleelle sopivaa asukokonaisuutta arkikäyttöön.

Tässä löydöt:
Vero modan neuletakki 2,5 e.

Paita marikankaasta 2 e.

Vanha koulupenkki 30 e.



Aika hyvä saldo! Pitäisi käydä kirpparilla useamminkin. Tänään olen myös raivannut omasta vaatekaapistani ylimääräisiä vaatteita pois. Ystäväni on varaamassa kirpparipöytää lähiaikoina ja pääsen kaupittelemaan omia vaatteitani samalla. Tulee hyvä mieli jos itselle käyttökelvottomat tavarat pääsevät parempaan kotiin ja jos siitä vielä saa pientä tuottoa niin sitä parempi.

Muutenkin päivä oli kiva. Käytiin Rossossa lounaalla, hakemassa Hemtexin alennusmyynnistä kauan kaivattu patjansuojus, värkkäiltiin hääjuttuja ja harjoiteltiin valssia. Jännittää mikä katastrofi häävalssista lopulta tulee, mutta tänään meni jo yllättävän hyvin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti