tiistai 10. huhtikuuta 2012

Meidän näköinen keittiö

Muutama kuva keittiöstämme. Maailman kaunein se ei ole, mutta ihan hyvä vetimien vaihdon jälkeen. Jostain syystä kyseisessä huoneessa on aika kiva tunnelma. Ehkä se johtuu siitä, että heti kun aurinko paistaa, valo täyttää keittiön.Huonekalut ovat tyylillemme uskollisesti sekalaista sorttia. Pöytä on Peten vuosia sitten tekemä. Muuten aivan ihana, mutta kannesta kulunut rumasti. Pinnatuolit Pete on löytänyt kirppikseltä. Vanhemmat tuolit on minun isovanhempien mökiltä melko huonossa kunnossa löytyneet, mutta puusepän käsissä uuden elämän saaneet. Tähän asuntoon muuttaessamme vaihdoin tuoleihin kankaan vaaleaan raidalliseen. Valkoinen jakkara on Peten äitipuolen lapsuuskodista.
Laskosverho on lapsuuskodistani, minun vanhasta huoneesta. Se on ollut vuosia varastossa, mutta saatiin se onneksi sieltä nyt käyttöön. Vanhan komuutin tilasin pari vuotta sitten huuto.netin kautta ja naulakko löytyi tänä keväänä eräästä vanhantavaran kaupasta. Ruokapöydän päällä oleva lamppu on tietysti Peten käsialaa. Kyseessä on vanha maitosuppilo, josta sai hauskan valaisimen.Aiemmin meillä oli usein Peten kanssa erimielisyyksiä sisustuksen suhteen, mutta nykyään tyylimme on lähentyneet toisiaan. Minun rakkaus vanhoja huonekaluja kohtaan plus Peten tuunailut ja hauskat yksityiskohdat ovat sisustuksemme kulmakiviä. Lopputulos on erikoinen, mutta ihan meidän näköinen.

4 kommenttia:

 1. Kyllä tykkään teidän keittiöstä! Etenkin juuri noista eripari-kalusteista ja värikkäästä verhosta. Osaat(te) tosi kivasti uudistaa ja käyttää yksityiskohtia. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla että tykkäät! :) Kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. kummallisen erilaiselta näyttää kuvissa kun oikeesti, ehkä se on just se tunnelma mikä sit ei välity.

  graduiloo beib! <3


  japi

  VastaaPoista
 4. Ja varsinkaan mun kameralla! Argh.. Olis kiva kuulla susta! Call me! :)

  VastaaPoista