sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Humpan tytöt goes Kuopio

Yksi Humpan tytöistä uupui joukosta, mutta tästä takaiskusta huolimatta todella kelpo viikonloppu saatiin aikaiseksi! :) Olin ehkä maailman laiskin kuvien ottaja, joten julkaisen vain pari fiilisotosta mun tytöistä.


Perjantaina kun he tulivat, vietimme rauhallista koti-iltaa saunoen ja kuulumisia vaihtaen. Se inhottava puoli nykyisessä harvoinnäkemisessä on, että muutama tunti hurahtaa ihan vain kuulumisten vaihdossa. Olikin hauska kuulla mitä toiset ovat viime aikoina puuhailleet! Vasta lauantaina päästiin entiseen eli olemisen tilaan. Tiedättehän sen olon kun ihmiset ovat niin tuttuja, että voidaan vain olla? Halusin näyttää vierailleni Kuopiota omasta vinkkelistäni. Kiertelimme paljon kirppiksiä ja vanhaintavarakauppoja, kävimme kahvilla ja ihan vähän vaatekaupoissa. Jokainen löysi itselleen jotain pientä kotiinviemistä. Illalla tehtiin ruokaa, naurettiin, laittauduttiin. Ihanaa eloa! :) Lopuksi suunnattiin Kuopion yöhön baarikierrokselle ja viihdyttiin pilkkuun asti! Kyllä meistä (kukkahatuista huolimatta) yhä lähtee!


Tänään olen viettänyt laatuaikaa itseni kanssa pitkästä aikaa. Vaikka on ollut yllättävän kiva ilta itsekseni, odotan kovasti Peteä kotiin Tampereelta. Pienet tauot yhdessäolemisessa saavat joskus tajuamaan toisen arvon. Sama parisuhteessa kuin ystävyyssuhteissakin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti