perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kesä?


Nämä kuvat ovat valitettavasti otettu vuosi sitten, eivät tänään. Kevään eteneminen on ollut tänä vuonna hidasta ja aurinko tulisi todella tarpeeseen! Pete on tänä viikonloppuna perhomessuilla töissä ja minulle tulee Joensuusta ystäviä kylään. Aivan luksusta viettää laatuaikaa yhdessä! Olisin toivonut, että voisin esitellä heille Kuopiota kauneimmillaan auringonpaisteessa, mutta nyt saamme tyytyä vesisateeseen.

Tämä viikko on mennyt ihan hujauksessa. Paljon on ennätetty touhuta eikä vapaahetkiä ole juuri ollut. Kuopioon muuton jälkeen meidän elämämme rytmi on muuttunut melko paljon. Aluksi elämänmuutos vei mehut, mutta nykyään olo on virkeä ja jaksan sosiaalista elämää hyvin. Välillä on ihan omituinen olo jos on pari päivää ilman ystävien tai sukulaisten tapaamista. Olen aina viihtynyt enemmän seurassa kuin yksin, mutta on ne illan rauhalliset hetket yksin tai kahdestaan Peten kanssa todella arvokkaita. Tässä asiassa (niinkuin yleensä elämässä) kultainen keskitie taitaa olla paras.


Saa nähdä miten elo ensi viikosta lähtien alkaa sujumaan, koska nyt on koittanut se hetki, jolloin joudun erakoitumaan gradukammiooni. Tähän asti olen työskennellyt pääasiassa yliopistolla, koska tarvittava aineisto on ollut helppo kuljettaa muistitikulla. Nyt joudun käyttämään laajempaa aineistoa (myös paljon kirjoja), joten niiden raahaaminen koululle päivittäin olisi järjetöntä.

Kuopiolaiset, tervetuloa piristämään päivääni päiväkahvien muodossa! Nyt alkaa se rankin, mutta toivottavasti myös tuloksekkain vaihe. Vielä toivo itää, että gradu kesään mennessä valmistuisi.

Tyttöjen viikonloppuna ei graduja mietitä. Nautitaan toistemme seurasta, kirppistellään ja kahvitellaan kaupungilla sekä suunnataan baariin (kyllä, TAAS). :D

Hauskaa viikonloppua teille muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti