tiistai 10. huhtikuuta 2012

Karu paluu arkeen

Pääsiäsloma oli erilainen, hauska, vauhtia ja ystäviä täynnä. Ensi vuonna toivon jotain rauhallisempaa, mutta nyt oli ihana nähdä ystäviä läheltä ja kaukaa. Onneksi kauimpaa tulleiden seurasta saamme nauttia vielä tälläkin viikolla ennen kuin he lähtevät kotimatkalle.


Lauantaina kävimme mummolassa syömässä koko perheen voimin.Mummi ja ukki laittavat aina hyvää ruokaa, niinkuin tälläkin kertaa. Minun vastuulleni annettiin jonkin herkun tekeminen jälkkärikahville. Pelasin varman päälle ja tein jo aiemmin hyväksi havaittua porkkanakakkua.

Lauantai-ilta venyi hauskassa seurassa myöhälle, vaikka ihan kotosalla olimme. Sunnuntaina menin jopa baariin asti! Oli hauska nähdä Kuopioon tullut uusi yökerho, mutta täytyy jälleen todeta: ei ole minun juttuni. Joskus on hauska istuskella pubi-tyyppisissä baareissa, mutta yökerhot ovat jotain aika kamalaa. Kannattaa välillä käydä pyörähtämässä ja huomaamassa ettei siellä ole mitään annettavaa minulle! :D

Jostain syystä en osaa vapaapäivinäkään nukkua pitkään, joten univelkasaalis on jonkinmoinen. Ehkä sen takia tänä aamuna herätys oli raastava ja paluu arkeen (gradun pariin) masentava. Täytyy vain keskittää ajatukset positiivisiin juttuihin. Asenteestahan tässä elämässä on pitkälti kyse!


Iloista viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Teidän mummolassa näyttää kovin kivalta :) Tsemppiä aherrukseen! :)

    VastaaPoista
  2. Mummi on taitava sisustaja. :) Kiitti tsempeistä! Niitä tarvitaan!

    VastaaPoista