torstai 5. huhtikuuta 2012

Enkeleitä matkassa

Joskus yksittäiset hetket osoittavat sen, miten pienestä kaikki voi olla kiinni. Eilen ystäväni ajoi rekan kanssa kolarin ja kyllä säikäytti! Onneksi ihmisvahingoilta vältyttiin ja ainoastaan auto meni lunastukseen. Väkisinkin sitä hetken miettii, miten elämää ei todellakaan voi ennustaa. Ja hyvä niin!


Vaikka tuollainen tilanne järkyttää, samalla on tilaisuus miettiä, mistä kaikesta pitäisi muistaa olla kiitollinen juuri nyt. Keksin heti pitkän listan:  edessä olevat vapaapäivät, pääsiäisen sanoma, ystävät (erityisesti yksi, joka tulee Englannista käymään), kevät, perheenjäsenet (he, jotka ovat aina tarpeen tullessa tukena), illanistujaiset hyvässä seurassa, pyöräily, karvaiset kaverit (kuvassa suloinen Minni, joka kakkasi lattiallemme kahdesti), oma koti, oma rakas, maukas ja helppo muffiniresepti, kesätyöt... Lista jatkuu.


Vaikka pääsiäisen pitäisi olla hiljentymisen ja levon aikaa, me Peten kanssa olemme onnistuneet haalimaan päivät täyteen erilaista ohjelmaa.  Kaikkea hauskaa onneksi! Ystäviä ja sukulaisia nähdään oikein urakalla, mutta en keksi parempaa tapaa viettää pitkää viikonloppua ja kirkkovuoden suurinta juhlaa.

Tänään kuitenkin vielä gradun kanssa tahmomista luvassa. Kuka on keksinyt, että valmistumiseen tarvitaan gradun tekeminen? Tyhmä, tyhmä ihminen.


Nautitaan rakkaistamme lähellä ja kaukana! <3 Ihanaa pääsiäisen aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti