sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Tipupariskunnan koti

Blogimaailmasta bongasin muutama viikko sitten niin söpön ilmestyksen, että se oli pakko saada meillekin! Onneksi Petekin ihastui ja tilaus tehtiin saman tien. Joululahja meiltä meille.


Linnut ovat avaimenperiä ja kun tulee kotiin, ne laitetaan kotipönttöönsä asumaan. Selitin Petelle suu vaahdossa miten söpöä on kun pöntöstä näkee onko toinen jo tullut kotiin. Pete sanoi vain, että meillä on niin pieni asunto, että eiköhän sen tajua muutenkin.

Joka tapauksessa pönttö ratkaisee ikuisen ongelman, jossa avaimet pyörivät pitkin pöytiä ilman hyvää sijoituspaikkaa. Ja onhan tuo aika suloinen ilmestys! :) Sisko sai oman lintunsa synttärilahjaksi.



Meidän viikonloppu on mennyt rauhallisissa merkeissä. Eilen olimme auttamassa juuri muuttaneita ystäviämme tavaroiden purkamisessa. Samalla vietimme muutenkin lauantai-päivää, teimme ruokaa ja kävimme lenkillä. Tänään olemme Peten kanssa olleet vain kotosalla ja siivonneet omaa kämppäämme viihtyisämpään kuosiin. Illalla olisi tarkoitus väkertää vielä piparitalon kimpussa jos vain energiaa riittää.

Rauhallista toista adventtia!

4 kommenttia:

  1. Ihana avainteline! Täytyykin pistää idea korvan taakse...

    VastaaPoista
  2. Itse tilasin avaimenperät täältä: http://www.oulunbravo.com/avaimenperatheijastimet-c-37.html
    On suht edullista moneen muuhun paikkaan verrattuna ja nopea toimitus! Aika kiva joululahjaidea. :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat! Aloin heti miettiä kenelle voisin tuollaiset antaa. Rooma-postaukset ihania myös!

    VastaaPoista
  4. Varmasti ihastuttaisi joulupaketissa monia! :)

    VastaaPoista