perjantai 16. joulukuuta 2011

Pikkujoulut

Viiden naisen pikkujoulut tiistaina eivät ihan sujuneet suunnitelmien mukaan, kun kaikkein pienin naisista säikähti mekkaloivaa pikkujoulukansaa pahan päiväisesti. Onneksi lahjat saatiin kuitenkin vaihdettua ennen kuin kaksi joukosta joutui poistumaan kotioloihin rauhoittumaan. :) Yhtä mukava kuin aina oli jutustella ja vaihtaa pieniä joululahjoja. Itse sain todella mieluisen pokkarin, josta kirja-arvostelua varmasti luvassa loman jälkeen.





Eilen oli osaltani syksyn viimeinen tentti, joka meni ihan hyvin, eli hyvillä mielillä ollaan ja tismalleen aikataulussa! Enää pari tenttiä ensi vuonna ja se isoin nakki jäljellä. Joululomaa en pidemmin aikonut tänä vuonna viettää, vaan yritän pakertaa gradun kimpussa myös välipäivät.

Tänään pystyin olemaan avuksi ystävälle kun olin Saaran kanssa pari tuntia aamulla, jotta äitinsä pääsi tenttiin. Meillä menikin oikein hyvin, vaikka vähän totisissa meiningeissä mentiin. Hymyt sain vasta kun äiti tuli takaisin. :)



Nyt jonkin aikaa töitä ja sitten voi alkaa valmistautumaan illan kekkereihin. Kaverilla on kolmikymppiset ja näin ollen minä lähden pitkästä aikaa juhlimaan! Toivottavasti ei huomenna kovasti pää ole kipeä.

Mukavaa viikonloppua ja joulunodotusta! (Miten joulu muka voi olla jo viikon päästä?!)

4 kommenttia:

  1. Ihana kirjoitus ja kivat kuvat! :) Täällä Pohjanmaalla on lunta, joten joulufiilikset alkaa löytyä. Ja koita muistaa tehdä muutakin kuin gradua lomapäiviän ;)

    VastaaPoista
  2. Minäkin haluan lunta! Täällä on ihan mustaa, mut vielähän on aikaa. :) Ihanaa joulua sinne vielä!

    VastaaPoista