keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Linnan juhlien kauneimmat

Eilen olimme viettämässä itsenäisyyspäivän iltaa ystävien luona ja todella onnistunut ilta olikin! Siitä toivottavasti kuvia lisää myöhemmin. Nyt halusin tulla kertomaan omat suosikkini linnan juhlien asuista. Tiedän, etteivät asut ole juhlien tärkein asia, mutta en mahda sille mitään, että minua ne kovasti kiinnostavat! Tänä vuonna ei mielestäni ollut montakaan todella henkeäsalpaavaa pukua linnassa, mutta toisaalta ei myöskään aivan karmeita virityksiä.

Suosikeikseni nousi Riikka Mannerin ja Lisa Sounion puvut. Kummatkin klassisia ja tyylikkäitä sekä täydellisesti istuvia.



Sounion puvusta olisin itse jättänyt vihreän Suomen kartan pois.

En lämmennyt Jenni Vartiaisen asulle, vaikka hänet linnan juhlien kuningattareksi äänestettiin. Jennin kampaus oli tosin upea! Upea oli myös Mirella Koullias ja hänen pukunsa, mutta hän nyt varmaan näyttäisi upealta asussa kuin asussa.


Kuka oli teidän suosikkinne? :)

3 kommenttia:

  1. Etkö tykänny Jaana Pelkosesta? Vähän pliisu kyllä, jäi ehkä muiden varjoon, mutta ihan täydellinen puku!


    Japi

    VastaaPoista
  2. Ps. oottepas ollu tosi kaunis pari teidän juhlissa, ihanaa kynsilakkaa!

    VastaaPoista
  3. Myöhemmin tajusin lehtikuvista et se Jaanan puku oli superihana! Jotenkin se vaan oli niin pliisu tuohon tilaisuuteen ettei kiinnittänyt huomiota telkkarissa. Sun pitää nyt opettaa äitille et miten tätä blogia kommentoidaan kun oot siellä! :) Terkkuja kaikille sinne!

    VastaaPoista