lauantai 30. lokakuuta 2010

Lauantai-päivän tunnelmia

Siinä minä ja uusi paras ystäväni kirkasvalolamppu. Tuloksia ei vielä ole näkynyt, mutta toivo on korkealla! Pete otti taidekuvia kun aamulla meikkasin :)

Tähän lauantaihin ei ihmeitä kuulu. On ollu kiva päivä! Käytiin kaupungilla etsimässä kaikkea pientä mitä on jo pitkään pitänyt hankkia. Peten kans suunniteltiin mummin synttärikranssia ja ostettiin jo tarvikkeet Valkoisesta tilasta ja Kätevästä kädestä, mut ei sitten riittänyt energiaa itse kranssin väsäämiseen. Päätettiin, että annetaan Peten äidille joululahjaks meidän ovesta se kranssi ja tehdään itsellemme vähän enemmän meidännäköinen tekele. Sit saatiin siivous-inspiraatio ja palkinnoksi sytyttelin kynttilöitä joka puolelle puhtaaseen kotiin.

Tässä hankittuja tarvikkeita:

Nyt pitää alkaa väsäämään jotain makeaa iltapalaa, kun sisko ja hänen poikaystävä on tulossa iltaglögille. Sisko tulee sovittamaan mun vanhoja farkkuja, jotka on liian pieniä ja oon menettänyt toivoni laihtumisesta :( Joten mitäpä niitä turhaan kaapissa jemmaamaan, kiertoon vaan!

Lopuksi vielä makupaloja niistä meidän tulevista makkarin verhoista. Kankaat on siis jo saapuneet, mutta kaveri pääsee ompelupuuhiin vasta oman muuttonsa jälkeen. Meillä roikkuu nyt makkarin ikkunassa se kangas ja täytyy sanoa, ettei se ole ihan sellainen kuin ajattelin. Tykkään kylläkin siitä oikein kovasti, mutta tyyli meni hieman eri suuntaan alkuperäisestä ideasta.. :D Mut oon oikein tyytyväinen tilaukseen silti!

Päällimmäisenä siis meille tulevasta verhokankaasta tehty tyynynpäällinen. Alla olevasta kankaasta ompelen kaksi koristetyynyä sängylle. Kankaassa oleva limenvihreä väri on luonnossa PALJON kirkkaampi.

Nyt leipomispuuhiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti