lauantai 9. lokakuuta 2010

Lamppu

Ihana vapaapäivä! Mikään ei kyllä voita lauantaita :)

Eilen oli mukava ilta kavereiden luona. Ei tehty mitään erikoista, herkkuja vaan naposteltiin ja juteltiin, mut se onkin minusta nykyään ihan paras tapa viettää perjantaita. Baarit ei oikein jaksa enää kiinnostaa. Tai ainakaan tällä hetkellä ei jaksa kiinnostaa. Paljon mieluummin vietän laatuaikaa ystävien kanssa ja tulen kotiin hyvissä ajoin nukkumaan. Seuraavana päivänä ei tarvii potea krapulaa ja heti aamusta voi touhuta tai olla touhuamatta mitä haluaa. Ei sillä, että jotenkin paheksuisin baareissa kävijöitä! Sitä pitää tehdä mikä itsestä tuntuu kivalta. Nyt vaan ei oikein itseäni se jaksa innostaa.

Esittelen nyt Peten pari viikkoa sitten tuunaaman valaisimen, johon ihastuin heti! Raivasin sille tilaa yöpöydältä, vaikka se ei ehkä parhaimmillaan yöpöydän lamppuna olekaan. Muualle ei mahtunut. Minusta se on karuudessaan kaunis. Valaisin on tehty vanhan kattolampun osista ja kierrätyskeskuksesta löydetystä polttoainesäiliöstä. Ihanaa että minulla on taitava mies!


Huone näyttää nyt ankeelta ilman niitä verhoja, mut jospa se tilanne pian korjaantuisi!

Nyt pitää alkaa toimeen ja valmistautua vieraisiin ja kaupunkireissuun. Pääsen vihdoin näyttämään Petelle ne ihanat Linumin verhot. Karmeeta jos se ei tykkääkään niistä... :s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti