tiistai 14. joulukuuta 2010

Ihania astiastoja

Haaveilen salaa uudesta astiastosta tai täydennyksestä vanhaan Kermansaven vihreään Oliiviin. Älkää ymmärtäkö väärin, olen vieläkin enemmän kuin tyytyväinen astiasto-valintaani, minkä tein 19-vuotiaana (sain Oliivin lakkiaislahjaksi). Ja meidän keittiön kaappeihin ei mitenkään myöskään mahdu enempää astioita, mutta saa sitä aina haaveilla! Innostuin viikonloppuna äidin kanssa selailemaan netistä kivoja astiasarjoja ja haluan esitellä omat suosikkini.

Meidän nykyinen, ihana Kermansaven Oliivi.
 Oliiviin olen siis yhä tyytyväinen, mutta kaipaisin valkoista väriä astioihin, koska silloin kattauksessa voisi käyttää vapaammin kaikenvärisiä serviettejä ja koristeita. Järkevä valinta olisi tietysti kerätä lisää Oliivia, mutta valkoisena...
Kermansaven Neilikka.

Neilikka.

Neilikka.

Neilikkaa saa myös kauniina beigenä.

Pentikin Inkivääri.

Pentikin sivuilta löysimme äidin kanssa Inkiväärin. Mielestäni tämä on superkaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Pidin Inkivääristä myös romanttisena sinisenä.

Pentikin Inkivääri sinisenä.

Pentikin klassikko Vanilja.

Jos kaipaisin ns. kahviastiastoa, valitsisin ehdottomasti Vaniljan. Mikä tyylikkyys! Tosin, on Iittalan perinteisessä Teemassakin oma viehättävyytensä. Yksinkertainen on kaunista.

Iittalan Teema.
Arabian Runo.

Kaunis on myös Runo, jota jo aiemmin olen blogissa esitellyt. Runo on kuitenkin niin intensiivinen, etten koko astiastoa haluaisi tätä. Kaunista olisi jos olisi yksivärinen astiasto täydennettynä Runolla.

Mitkä ovat teidän suosikkinne näistä tai muista astiastoista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti