sunnuntai 12. joulukuuta 2010

50's pikkujoulut

Nyt vasta kerkesin tänne laittamaan kuulumisia ja kuvia viime viikon 50's teemalla kulkeneista ainejärjestön pikkujouluista. Oli kyllä mukava olla pitkästä aikaa koulun bileissä, koska edellisten aikaan satuin kuumeeseen. Teemana oli siis 1950-luku ja koska teema oli mielestäni niin hyvä, halusin panostaa kunnolla.

Meillä on 1950-luvun autenttinen kylpyhuone...
 Tyyli syntyi kirpputorilta löydetystä käsinommellusta mekosta (0,5 euroa), kampauksesta, punaisesta huulipunasta ja kynsistä.

1950-luvun kotirouva.


Sanna teki hienon kampauksen.

Koulun bileissä on aina se hyvä puoli, ettei tarvitse mennä baariin. Bileet jatkuu juhlapaikassa yleensä noin yhteen tai kahteen ja sieltä voi tulla suoraan kotiin nukkumaan. Toisinaan jaksaa seuraavana päivänä lähteä jopa kouluun. ;)

Viikonlopuksi lähdimme Peten kanssa Kuopioon tapaamaan perheitä ja kavereita. Meni vain tuo syömispuoli hieman överiksi, mutta onneksi tuli myös ulkoiltua. Nyt aion pitää ruokavalion kurissa jouluun asti, että voi hyvällä omallatunnolla nauttia jouluruuista. Jätän herkut minimiin ja pyrimme tekemään kotona kasvispainoitteista ruokaa: salaatteja ja keittoja. Yhdet pikkujoulut tosin on vielä luvassa torstaina... :D

Kuopiossa pistäydyimme Peten porukoiden kanssa joulumessuilla ja sieltä tarttui mukaan paljon joululahjoja! Ostin mm. kummitytölle pehmokäsinuken (kettu), joista ainakin Peten veljen lapset on kovasti tykänneet. Itselle löysin ihania kangassydämiä kattokynttelikköön roikkumaan (2 e kappale).


Nämä oli ihana löytö ja ihan meidännäköiset.
Tämä viikko menee nyt tiukasti psykologian parissa. Minulla on torstaina neuropsykan tentti ja se on perinteisesti ollut aika haastava. Peukut pystyyn että se menisi ensimmäisellä läpi!

4 kommenttia: