tiistai 8. helmikuuta 2011

Totta


Eilisen päivän piti olla gradu-päivä, mutta toisin kävi. Gradun suhteen en saanut tehtyä muuta kuin tuijotettua tietokoneen ruutua ja ahdistuttua. No ei se aina onnistu. Olen kuitenkin aiempina päivinä saanut seminaariesitelmää tosi hienosti tehtyä ja loppuviikko jatkuu toivottavasti samaa rataa.



Onneksi minulla oli eilen ahdistuksen keskellä viihdykkeenä joululahjaksi saatu Totta-kirja, minkä parissa vierähti tunti jos toinenkin. Totta on aivan upea teos. Voin suositella lämpimästi kaikille. Aihe on hieman raskas, koska se kertoo syöpään kuolevasta 70-vuotiaasta Elsasta ja hänen perheestään. Kirja ei kuitenkaan tuntunut lainkaan raskaalta, vaan oli kaunis ja mielenkiintoinen. Puolet tarinasta eletään nykyajassa ja puolet Elsan ja hänen miehensä nuoruudessa. En kerro enempää ettei juoni paljastu liikaa!

Iltapäivällä minulle tuli himo leipomiseen ja tein mustikkamuffineita rahkataikinaan. Harvoin leivon spontaanisti, koska en halua herkkuja kotiin itselleni kiusaukseksi. Kun Pete tuli illalla pitkän päivän jälkeen kotiin ja huomasi muffinit, oli ilme näkemisen arvoinen. Ehkä jatkossa leivon hänelle hieman useammin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti